Ήρθαν τα νέα Google Gmail και Calendar!

To Android Lollipop 5.0 παρουσιάστηκε και η Google ανανεώνει τις υπηρεσίες της δίνοντας σε αυτές εκτός από το σχεδιασμό του Μaterial Design και σημαντικά νέα χαρακτηριστικά. Τελευταία ήρθαν οι νέες εκδόσεις του Gmail και του Google Calendar.

                                                             Google Gmail 5.0

gmail-app-update2

To νέο Gmail προσπαθεί να βελτιώσει το design του αλλά η μεγάλη αλλαγή δεν βρίσκεται εκεί! Πώς σας φαίνεται ότι πλέον υποστηρίζονται τόσο οι Exchange λογαριασμοί για επιχειρήσεις, όσο και άλλοι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομίου όπως το Yahoo, το Outlook, το AOL κλπ;

gmail5

Mόλις το εγκαταστήσετε η εφαρμογή θα σας οδηγήσει στην προσθήκη λογαριασμού η οποία γίνεται με απλά βήματα έτσι ώστε να τους έχετε όλους συγκεντρωμένους σε ένα μενού μέσα από την εφαρμογή του Gmail.

Δεν διατίθεται ακόμα από το Google Play αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ και τρέχει σε συσκευές με έκδοση Android από 4.0 και πάνω.

                                                            Google Calendar

Google-Schedule-View

To ημερολόγιο της Google αναβαθμίζει την οπτική του προσέγγιση στις εικόνες, τα αστικά τοπία και τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που ξεπροβάλλουν κάθε φορά που ταξιδεύετε και κάνετε μια καταχώρηση στο ημερολόγιο σας.

Για όσους τα ταξίδια είναι περασμένα μεγαλεία, το Google Calendar δίνει τη δυνατότητα αν το χρησιμοποιήσετε εντός των τειχών να σας δώσει προτάσεις για μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε για φαγητό, ποτό ή κάποια άλλη δραστηριότητα ανάλογα με το τι έχετε καταγράψει στα συμβάντα του Google ημερολογίου σας!

google-calendar-5

Το Google Calendar έχει μοντέρνο σχεδιασμό, μπορεί να συνεργαστεί φυσικά με το Gmail λογαριασμό σας και θα το βρείτε εδώ.

 

Πηγή         Πηγή

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s