Χτίστε ένα πύργο στο Android!

Ποιός δεν χρειάζεται ένα διάλλειμα για να καθαρίσει το μυαλό του; Αν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε το Android σας για αυτό το λόγο θα χρειαστείτε το παιχνίδι που παρουσιάζουμε!

Το παιχνίδι «The Tower» είναι πολύ απλό σαν ιδέα και παίζεται μόνο με ένα δάχτυλο. Σκοπός σας είναι να τοποθετήσετε σωστά το ένα πάνω στο άλλο τα πατώματα ώστε να φτιάξετε όσο ψηλότερο πύργο μπορείτε!

tower1

tower2

Στα λόγια φαίνεται εύκολο αλλά στην πράξη θέλει πολύ προσπάθεια και υπομονή για να τοποθετήστε το κάθε block που παίζει το ρόλο του δαπέδου το ένα πάνω στο άλλο καθώς το καθένα μετακινείται με ταχύτητα δεξιά – αριστερά και το μόνο όπλο που έχετε είναι ο… δείκτης σας!

tower3

Το παιχνίδι μπορεί να σας φανεί βαρετό στην αρχή, όσο προχωράτε όμως θα δείτε ότι γίνεται εθιστικό ενώ αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον καθώς μπορείτε να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας online! Και μην ξεψαρώνετε εύκολα όπως εγώ που παινεύτηκα όταν ξεκίνησα με ρεκόρ 46 αλλά επανήλθα στην πραγματικότητα μόλις είδα το ρεκόρ της πίστας που είναι 828…

2014-11-05_22-55-06

Φυσικά θα βρείτε βοήθειες γιατί το παιχνίδι όσο προχωράει δυσκολεύει αλλά και νέα περιβάλλοντα για να ξεκλειδώσετε! Θα το βρείτε δωρεάν στο Google Play.

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s