Ελέγξτε το Android σας από τον υπολογιστή σας με το Mobizen!

Με το Mobizen μπορείτε να ελέγχετε την Android συσκευή σας μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας είτε ασύρματα, είτε μέσω καλωδίου αλλά όχι μόνο!

Το ότι η εφαρμογή καταγράφει στο pc σας την οθόνη της συσκευής σας σε πραγματικό χρόνο της δίνει πολλές δυνατότητες!

 • Μπορείτε να παίζετε παιχνίδια στο smartphone σας και να τα δείτε στην οθόνη του υπολογιστή σας live και μάλιστα σε full screen. Mπορείτε επίσης να παίξετε με το ποντίκι σας αφήνοντας εντελώς τη συσκευή σας! Έτσι στην οθόνη του pc σας θα βλέπετε ότι δείχνει η οθόνη του κινητού σας αλλά θα ελέγχετε το παιχνίδι με το ποντίκι σας!
 • Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στη συσκευή σας, τις οποίες μπορείτε να ελέγξετε από το pc σας.
 • Έχετε τη δυνατότητα  για streaming των αρχείων σας μουσικής και βίντεο ακόμα και για τους φίλους σας αν χρησιμοποιείτε κοινό δίκτυο Wifi.
 • Πολύ εύκολη μεταφορά αρχείων με drag and drop από το Android στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να κάνετε και το αντίστροφο.
 • Δυνατότητα να παρουσιάσετε την επιφάνεια εργασίας του smartphone σας σε πλήρη οθόνη υπολογιστή με ctrl + enter!
 • Kοινοποίηση των ειδοποιήσεων του κινητού σας στην οθόνη του υπολογιστή σας και επεξεργασίας τους με ένα κλικ του ποντικιού σας!
 • Εγγραφή των όσων συμβαίνουν στην οθόνη του smartphone σας. Μπορείτε να καταγράψετε οτιδήποτε, βίντεο αλλά και στιγμιότυπο οθόνης χωρίς να χρειάζεστε έξτρα προγράμματα!

Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας ή να το κάνετε μέσα από τη σελίδα της εφαρμογής εδώ, όπου σας δίνονται επιπλέον δυνατότητες.

mobizen2                                          

                                                              Πώς δουλεύει;

To βασικό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι για να δουλέψει η εφαρμογή θα πρέπει να έχετε κάνει root τη συσκευή σας. Από τη στιγμή που χρειάζεται υπολογιστής για να δουλέψει θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και στον υπολογιστή σας. Ας δούμε τα βήματα.

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή για την Android συσκευή σας από το Google Play.
 2. Kατεβάστε το πρόγραμμα για τον υπολογιστή σας από εδώ αν έχετε Windows (δουλεύει σε XP και νεότερες εκδόσεις ) και από εδώ αν έχετε Μac OS ( έκδοση 10.7 και νεότερη ).
 3. Κάνετε μια εγγραφή χρησιμοποιώντας ένα αληθινό email σας.
 4. Συνδέστε την Android συσκευή με τον υπολογιστή σας. Όταν ανοίξετε το mobizen στον υπολογιστή σας, η εφαρμογή θα σας ζητήσει πρόσβαση Superuser στην Android συσκευή σας. Εφόσον την επιλέξετε θα συνδεθείτε ενώ το πρόγραμμα θα τρέχει στο παρασκήνιο του υπολογιστή σας ακόμα και αν αποσυνδεθείτε από το Android σας.

mobizen2

Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα από την επιφάνεια εργασίας του Pc σας ή αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε από τη σελίδα της εφαρμογής εδώ χρησιμοποιώντας Firefox, Safari, Chrome ή Internet Explorer.

Θα εμφανιστεί μια τηλεφωνική συσκευή στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας την οποία μπορείτε να βάλετε σε full screen αν θέλετε πατώντας ctrl + enter. To εντυπωσιακό είναι ότι αν γυρίσετε το smartphone σας σε οριζόντια θέση για να παίξετε πχ ένα παιχνίδι, τότε θα γυρίσει ταυτόχρονα και η συσκευή στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας!

mobizen3

mobizen4

Στο πάνω μέρος της, στο λευκό βελάκι μπορείτε να μπείτε στις λειτουργίες της, καταγραφή βίντεο και στιγμιότυπου οθόνης, πενάκι για να γράψετε ένα κείμενο, άνοιγμα της μεταφοράς αρχείων και τέλος άνοιγμα όλων των ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Το πρόγραμμα είναι στα Αγγλικά. Για να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με την Android συσκευή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Wifi ή καλώδιο USB ενώ η εφαρμογή υποστηρίζει 3G και 4G.

H σύνδεση USB προσφέρει απολύτως ομαλή και σε πραγματικό χρόνο σύνδεση χωρίς καμμιά καθυστέρηση αλλά και σε Wifi που το δοκιμάσαμε η καθυστέρηση είναι πολύ μικρή και σε πολλές περιπτώσεις ανεπαίσθητη. Αν θέλετε πάντως να παίξετε ένα παιχνίδι με απαιτητικά γραφικά στο smartphone σας και να το βλεπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας ή αν θέλετε να κάνετε streaming μια ταινία 1080p καλύτερα να χρησιμοπoιήσετε καλώδιο USB!

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s