Η γραμμή εργασιών των Windows στο Android!

Mόνο taskbar δεν είχε το Android αλλά την απέκτησε με την ομώνυμη εφαρμογή. Όποιος τη θεωρεί περιττή στο αγαπημένο μας λειτουργικό δεν έχει παρά να τη δοκιμάσει, ειδικά σε tablets!

H γραμμή εργασιών δουλεύει πολύ καλά και στο Android! Θα βρείτε το μενού έναρξης, μπορείτε να επιλέξετε ποια προγράμματα ή φακέλους θα βάλετε στο μενού ενώ στη δεξιά μπάρα μπορείτε να βάλετε ότι περιέχει η notification bar της συσκευής σας (Wifi, Bluetooth, ρυθμίσεις φωτεινότητας κλπ)!

Aν πατήσετε στη θέση της φωτογραφίας που υπάρχει στα windows θα μπείτε στον τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής σας! Η γραμμή εργασιών δουλεύει και στο κάτω μέρος της οθόνης της συσκευής σας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα search για αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων όπως στα Windows! Mέχρι και διαχειριστής εργασιών υπάρχει για να καθαρίζει άμεσα τη μνήμη της συσκευής σας κλείνοντας τις εφαρμογές που τρέχουν με ένα άγγιγμα…

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και φακέλους, μέσα στους οποίους έχετε τη δυνατότητα να βάλετε επαφές, ρυθμίσεις, εφαρμογές και σελιδοδείκτες!

taskbar-1

Αν τη δοκιμάσετε σε tablets θα σας διευκολύνει, θεωρώ ότι πρέπει να έχετε συσκευή με οθόνη 5 ίντσες και πάνω για να σας καλύψει στο smartphone σας.

Θα τη βρείτε δωρεάν στο Google Play ενώ με 1,56 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε την premium έκδοση η οποία αφαιρεί τις διαφημίσεις, σας αφήνει να δημιουργήσετε απεριόριστους φακέλους και να επιλέξετε θέματα και εικονίδια.

taskbar-4

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s