Φτιάξτε Android εφαρμογές και παιχνίδια στο AppsGeyser απλά και εύκολα!

 

Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να φτιάχνετε μια εφαρμογή και να την τρέχατε στην Android συσκευή σας ακόμα και αν δεν έχετε ιδέα από προγραμματισμό; Γίνεται, και πολύ εύκολα μάλιστα, με το AppsGeyser!

H AppsGayser είναι μια υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα μέσα από προκαθορισμένα μοντέλα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της, να κατασκευάσετε μια Android εφαρμογή βάζοντας τη δική σας πινελιά σε λίγα μόλις λεπτά και πολύ εύκολα!

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας αλλά και απευθείας στη συσκευή σας και να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να την ανεβάσετε και στο Play Store αν μπήκατε στον πειρασμό να γίνετε ένας προγραμματιστής της Google!

                                                Ξεκινώντας

Αφού μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Appsgeyser κάντε μια εγγραφή και είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

appsgeyser-1

Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πολλά προκαθορισμένα μοντέλα για να στήσετε τη δική σας εφαρμογή. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες για να επιλέξετε όπως παιχνίδια, εφαρμογές για web, για social media. Με λίγο ψάξιμο θα βρείτε αυτή που σας ενδιαφέρει για να της δώσετε το δικό σας γούστο, μόνο για παιχνίδια υπάρχουν πάνω από τριάντα πρότυπα!

appgeyzer-2

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Επιλέξαμε να φτιάξουμε μια εφαρμογή με εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Φτιάχνουμε τις ερωτήσεις και απαντήσεις τις οποίες θα βάλουμε στην εφαρμογή που ετοιμάζουμε. Ακολουθείτε τις οδηγίες, όλα είναι πολύ απλά ενώ με κάθε αλλαγή που κάνετε μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπιση της οθόνης του smartphone σας, σαν να είχατε ανοίξει εκεί την εφαρμογή!

appgeyser-3

Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία της <<δικιάς σας εφαρμογής>> το πρόγραμμα αναλαμβάνει να τη δημιουργήσει, μια διαδικασία που κρατάει λίγα δευτερόλεπτα.

appgaeyser-4

Μόλις δημιουργηθεί η εφαρμογή που ετοιμάσατε μπορείτε να την κατεβάσετε στον υπολογιστή ή στην Android συσκευή σας. Θα κατέβει ως αρχείο apk οπότε για να την εγκαταστήσετε στο Android σας θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τις άγνωστες πηγές στο μενού «Ασφάλεια» των ρυθμίσεων.

appgeyser-6

Στο μενού της υπηρεσίας θα βρείτε χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε την εφαρμογή σας αν κάτι δεν σας άρεσε, να δείτε ειδοποιήσεις, πληροφορίες για το λογαριασμό σας και στατιστικά μέχρι και την επιλογή να δημοσιοποιήσετε την εφαρμογή σας στο Play Store!

Ναι, γίνεται και αυτό αλλά αν θέλετε να συνεχίσετε εκεί, φτιάχνοντας για παράδειγμα μια εφαρμογή για να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας θα πρέπει να διαβάστε τη σελίδα για τους προγραμματιστές της Google και την εγγραφή τους στο Play Store εδώ.

Μπορείτε να προωθήσετε τις εφαρμογές σας δωρεάν μέσα από την υπηρεσία εδώ. Ακόμα καλύτερα μπορείτε να το κάνετε αυτό από την δική σας ιστοσελίδα ή από τα Social Media καθώς η υπηρεσία σας δίνει και τα link που βρίσκονται οι εφαρμογές που έχετε ετοιμάσει!

Τέλος υπάρχει και η Premium έκδοση της υπηρεσίας που σας προσφέρει ορισμένα έξτρα χαρακτηριστικά επί πληρωμή.

                                       To συμπέρασμά μας

Eντάξει, δεν πρόκειται να φτιάξετε το… διάδοχο των Angry Birds, αλλά μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να μοιραστείτε εφαρμογές με τους φίλους σας, κάτι που θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο το Android!

Μην ξεχνάτε ότι μέσα από αυτή την υπηρεσία μπορείτε να ξεκινήσετε να διανέμετε τις εφαρμογές σας μέσα από το Play Store αλλά και να κερδίζετε χρήματα με διαφημιστικές καταχωρήσεις μέσα από υπηρεσίες που σας προτείνει η Appsgeyser!

Η υπηρεσία είναι απλή, εύκολη και το πιο σημαντικό, απευθύνεται σε όλους!

                                                    

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s