Με το TubeMate γίνεστε ο άρχοντας του Youtube!

 

Μια βασική χρησιμότητα της Android συσκευής μας είναι η παρακολούθηση Youtube videos. Με το TubeMate YouTube Downloader η εμπειρία αυτή περνάει σε άλλη διάσταση!

Mε την εφαρμογή μπορείτε να δείτε όποιο βίντεο του Youtube θέλετε αλλά το κυριότερο, μπορείτε να τα κατεβάσετε στη sd κάρτα της συσκευής σας σε όποια ανάλυση θέλετε αλλά και να το μετατρέψετε σε mp3!

Το TubeMate δεν θα το βρείτε στο Play Store οπότε πρέπει να το κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα του στον υπολογιστή ή απευθείας στη συσκευή σας. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τις άγνωστες πηγές από το μενού της Ασφάλειας των ρυθμίσεων της συσκευής σας.

Θα το κατεβάσετε από εδώ και θα το εγκαταστήσετε ως apk στη συσκευή σας. Μπορείτε να το βρείτε και στο SlideMe Market που είναι ένα εναλλακτικό του Google Play Market και θα το βρείτε στην επίσημη σελίδα του εδώ.

Μόλις το εγκαταστήσετε θα δείτε αυτό

tubemate2014-12-09_15-40-03

Στις ρυθμίσεις θα βρείτε πολλές επιλογές στα Ελληνικά που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη στη χρήση του

tubemate2014-12-09_15-41-27

Όταν επιλέξετε να δείτε ένα βίντεο, σας δίνει την επιλογή να το κατεβάσετε. Μπορείτε να διαλέξετε την ποιότητα και το format του βίντεο, αλλά και την ποιότητα του ήχου στο βίντεο που θα κατεβάσετε!

tubemate2014-12-09_15-45-07

Το βίντεο θα κατέβει στο partition της sdcard στη συσκευή σας αλλά με την τελευταία αναβάθμιση μπορείτε να επιλέξετε που θα το μεταφέρετε.

tubemate2014-12-09_15-46-19

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε το βίντεο που κατεβάσατε σε mp3 εξάγωντας τον ήχο του! Θα χρειαστείτε όμως το MP3 Video Converter που μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο Google Play.

To ΤubeMate YouTube Downloader διαθέτει τον δικό του Player, έχει όμορφη Playlist με εύκολη διαχείριση drag and drop, μπορεί να κάνει λήψη υπότιτλων ενώ εκτός από το Youtube μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες βίντεο όπως η DailyMotion, το YouKu, το Vimeo , το MetaCafe και άλλες!

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s