Παίξτε το Har•mo•ny και ηρεμήστε!

 

Είναι δυνατόν ένα Android παιχνίδι να σας ηρεμήσει; Θετική απάντηση, δοκιμασμένο από τον πιο νευρικό άνθρωπο του γαλαξία!

Γυρίζετε σπίτι ύστερα από μια μέρα γεμάτη νεύρα και άγχος. Τί πρωτότυπο, συμβαίνει πάντα θα μου πείτε. Σας λείπει η αρμονία και ψάχνετε να τη βρείτε για να ηρεμήσετε. Τι θα λέγατε για μια harmony κλεισμένη σε ένα Android παιχνίδι;

Είναι απλό. Ανοίγετε την εφαρμογή η οποία σας προτρέπει να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά σας. Καθώς απομονώνεστε από τον έξω κόσμο ακούτε την απίστευτα χαλαρή μουσική του παιχνιδιού. Αν δεν σας πάρει ο ύπνος, ξεκινάτε να παίζετε!

Bλέπετε πολύ όμορφα χρώματα και θα δείτε περισσότερα όσο προχωράτε στο παιχνίδι. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι απλός. Έχετε μπροστά σας μια παλέτα χρωμάτων που αποτελείται από μπλοκ με διάφορα χρώματα.

2014-12-20_00-12-07

Σκοπός σας είναι να τα βάλετε σε μια οριζόντια σειρά. Στο κάτω μέρος της οθόνης σας υπάρχουν τρία σύμβολα. Πατώντας το μεσαίο βλέπετε πως πρέπει να είναι το παζλ ολοκληρωμένο. Το δεξί παίζει το ρόλο του undo, δηλαδή σας επιτρέπει να γυρίσετε στο προηγούμενο επίπεδο αν κάτι κάνατε λάθος. Το αριστερό σύμβολο κάνει επανεκκίνηση στο παιχνίδι.

Για να ολοκληρώσετε το παζλ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα μπλοκ. Οι τελείες που βρίσκονται πάνω στο καθένα σας δείχνουν πόσες φορές θα τα χρησιμοποιήσετε. Μόλις κουνήσετε το κάθε μπλοκ τότε αυτό τσεκάρεται και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά.

2014-12-20_00-14-38

Στόχος σας είναι να ολοκληρώσετε τις κινήσεις ώστε να τσεκαριστούν όλα τα μπλοκ και να σχηματίσετε το παζλ που είδατε στην αρχή, όταν και πατήσατε το μεσαίο σύμβολο.

2014-12-20_00-14-53

Το κάθε μπλοκ μπορεί να μετακινηθεί οριζόντια ή κάθετα, σε όποια θέση θέλετε. Το παιχνίδι διαθέτει πάνω από 1000 επίπεδα και αν τα τρία χρώματα που βλέπετε στις πρώτες πίστες σας φαίνονται λίγα, φανταστείτε ότι υπάρχουν επίπεδα με έως και δέκα χρώματα!

                                              Συμπέρασμα

Τα είπαμε, κατεβάστε το. Σούπερ χαλαρωτικό και πολύ ενδιαφέρον, στην αρχή φαίνεται εύκολο αλλά τρώγωντας έρχεται η όρεξη με πολλά χρώματα και πιο πολύπλοκες πίστες! Το har•mo•ny: a game of harmony θα το βρείτε δωρεάν στο Google Play.

button-get-it-on-google-play-

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s