Δοκιμάστε το Vine στο Android!

 

To Vine έχει γίνει πλέον μόδα, τόσο στον κόσμο, όσο και στα sites! H δημοφιλής υπηρεσία διαμοιρασμού βίντεο σας προσκαλεί μέσα από την Android εφαρμογή της να καταγράψετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε στιγμές, μέγιστης διάρκειας μέχρι 6 δευτερόλεπτα!

Ο ανταγωνισμός στο διαδίκτυο είναι τεράστιος. Vine που ανήκει στο Twitter εναντίον του Instagram του μεγάλου αντιπάλου Facebook. Το Vine σας κάνει δημιουργικούς και κοινωνικούς, αλλά ας το δούμε αναλυτικά!

                            Πώς χρησιμοποιούμε το Vine;

Αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή, δημιουργούμε το δικό μας προφίλ, είτε δίνοντας email, είτε με πρόσβαση από τον Twitter λογαριασμό μας. Κατά την εγγραφή θα σας ζητήσει προαιρετικά αριθμό τηλεφώνου, γιατί το Vine επιτρέπει την αναζήτηση άλλων χρηστών μέσα από τις τηλεφωνικές επαφές μας.

Αφού μπείτε στην υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να δείτε βιντεάκια άλλων χρηστών, να ακολουθείτε όποιον θέλετε όπως στο Twitter και φυσικά να καταγράψετε και να επεξεργαστείτε τα δικά σας Vines! ( βίντεο μέχρι 6 δευτερόλεπτα)

vine-android-3

Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής βλέπετε:

  • Τη δραστηριότητα άλλων χρηστών, τους οποίους μπορείτε να ακολουθήσετε, να κάνετε like στα vines τους ή να τα κοινοποιήσετε.
  • Τη δική σας δραστηριότητα.
  • Τα πιο δημοφιλή ή ανερχόμενα βιντεάκια τα οποία είναι χωρισμένα σε διάφορες κατηγορίες.
  • Τα στοιχεία και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, αυτούς που ακολουθείτε και αυτούς που σας ακολουθούν.

vine-android-2

                                 Καταγραφή βίντεο στο Vine

Για να δημιουργήσετε βιντεάκια πατάτε στο εικονίδιο της κάμερας πάνω δεξιά. Μπορείτε να δημιουργήσετε vines με διάρκεια έως 6 δευτερόλεπτα και να τα επεξεργαστείτε μέσα από την εφαρμογή. Το Vine σας επιτρέπει επίσης να εισάγετε βιντεάκια που έχετε αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης της συσκευής σας!

vine-android-1

                                    Νόστιμο το νέο φρούτο;

To Vine μπορεί να σας κάνει δημιουργικούς αρκεί να μην το παρακάνετε! Η εφαρμογή λειτουργεί άψογα. Θα βρείτε την ιστοσελίδα του Vine εδώ και την εφαρμογή δωρεάν στο Play Store.

button-get-it-on-google-play-

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s