Με το Lazy Swipe βλέπετε τις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις και εφαρμογές σας με μία κίνηση!

 

Με το Lazy Swipe οτιδήποτε και αν θέλετε να δείτε στην οθόνη του Android σας, βρίσκεται στην άκρη του ενός δαχτύλου σας!

Θέλετε να ανοίξετε το wifi, να δείτε τα email και τις ειδοποιήσεις σας στο facebook, αφού πρώτα χαμηλώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σας και τον ήχο κλήσης, μιας και φτάσατε στο σπίτι σας; Ναι, αλλά πώς θα αισθανόσασταν αν όλα αυτά τα κάνατε με μία κίνηση;

H εφαρμογή του Lazy Swipe σας επιτρέπει με ένα swipe με το δάχτυλό σας να βρίσκετε αμέσως τις εφαρμογές σας, να βλέπετε τις ειδοποιήσεις σας καθώς και να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τις γενικές ρυθμίσεις της συσκευής σας όπως το wifi, τα δεδομένα κινητής, το bluetooth, τον φακό, τον ήχο, τη φωτεινότητα κτλ!

lazy-swipe-2

Μόνο αν το δοκιμάσετε θα καταλάβετε πόσο βολικό είναι! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ρυθμίσετε, είναι πολύ εύκολο, αν και δεν έχει ακόμα Ελληνικό μενού.

Στη συνέχεια με ένα σύρσιμο του δαχτύλου σας ( swipe ), από την κάτω αριστερή ή δεξιά γωνία της οθόνης σας εμφανίζεται το κυκλικό και περιστρεφόμενο μενού της εφαρμογής στην οθόνη σας. Αν κάνετε swipe με το δάχτυλό σας προς την αντίθετη πλευρά η εφαρμογή θα εξαφανιστεί! Τόσο απλά και όμορφα!

lazy-swipe-3

Το Lazy Swipe θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store. Παρακολουθήστε το βίντεο για να καταλάβετε πόσο απλό και βολικό είναι!

button-get-it-on-google-play-

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s