Τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη δωρεάν στο Play Store. Kατεβάστε και διαβάστε τα και όχι μόνο λόγω της ημέρας!

 

Στη σημερινή εποχή του πλήρους ευτελισμού των αξιών, η σημερινή ημέρα μας δίνει τη ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε το Google Play για καλό σκοπό. Τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη αξίζει να διαβαστούν από όλους μας!

Ανάμεσα στους αγωνιστές του 1821 παίρνει ξεχωριστή θέση ο αγωνιστής Γιάννης Τριανταφυλλοδημήτρης που εξαιτίας του ψηλού του αναστήματος ονομάστηκε Μακρυγιάννης και έτσι έμεινε γνωστός και στην Ιστορία και στη Λογοτεχνία.

Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος και καταξιωμένος ποιητής και βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας Γιώργος Σεφέρης πίστευε ότι το έργο του Μακρυγιάννη ήταν η συνείδηση ενός ολόκληρου λαού, ενώ αναφερόμενος στο πρόσωπο του είχε πει:

“O Mακρυγιάννης είναι ο πιο σημαντικός πεζογράφος της νέας Ελληνικής Λογοτεχνίας, αν όχι ο πιο μεγάλος γιατί έχουμε τον Παπαδιαμάντη.”

Η εφαρμογή είναι δωρεάν, έχει μέγεθος μόλις 1,4 ΜΒ και ρυθμίσεις για μέγεθος και χρώμα γραμμάτων, λειτουργία ημέρας – νύχτας αλλά και επιλογή κεφαλαίων ξεχωριστά, για όσο το δυνατόν πιο εύκολη ανάγνωση, από όλους όσους θα κατεβάσουν αυτό το βιβλίο στο Android τους!

Θα το βρείτε στο Play Store.

button-get-it-on-google-play-

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s