Πασχαλινές προσφορές στο Γερμανό σημαίνει δωροεπιταγές έως 225 ευρώ!

 

Ο Γερμανός ξεκίνησε μια μοναδική προσφορά. Αγοράστε το smartphone ή tablet που θέλετε και μαζί πάρτε μια δωροεπιταγή αξίας μέχρι και 225 ευρώ, την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε επί τόπου!

Πάρα πολλές Android συσκευές συμμετέχουν στην προσφορά ενώ κάποιες από αυτές παρουσιάστηκαν στο άρθρο του Alldayandroid για το αφιέρωμα στα value for money Android κινητά της Ελληνικής αγοράς!

Η προσφορά ισχύει για αγορά επιλεγμένων Smartphones και Tablets ως σκέτη συσκευή έως 18/4 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Η Δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί είτε επιτόπου στην τιμή του προϊόντος, είτε για αγορά άλλου προϊόντος επιτόπου ή σε επόμενη επίσκεψη.

Για να δείτε όλα τα Smartphones που συμμετέχουν στην ενέργεια και την Δωροεπιταγή που αντιστοιχεί στο καθένα κάνε κλικ εδώ.

Για να δείτε όλα τα 3G/4G Tablets που συμμετέχουν στην ενέργεια και την Δωροεπιταγή που αντιστοιχεί στο καθένα κάνε κλικ εδώ.

Για να δείτε όλα τα WiFi Tablets που συμμετέχουν στην ενέργεια και την Δωροεπιταγή που αντιστοιχεί στο καθένα κάνε κλικ εδώ.

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s