Ποιο Android κινητό να αγοράσω; Ρωτήστε το Alldayandroid!

 

Ανήκετε στην κατηγορία των τυχερών που μπορούν να αγοράσουν ένα smartphone, αλλά έχετε πάρει 148 διαφορετικές γνώμες και έχετε μπερδευτεί περισσότερο; Είναι τόσο απλό να επιλέξετε, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε!

Η Google σας βοηθά να αποφασίσετε αλλά δεν μένετε στις ΗΠΑ…

Η Google μέσα από την ιστοσελίδα της Android.com, ετοίμασε ένα εργαλείο με το οποίο υποτίθεται ότι σας βοηθάει να επιλέξετε τo Android τηλέφωνο σας, μέσα από ερωτήσεις για τα ενδιαφέροντα σας και τις προτεραιότητες που έχετε ως αγοραστές.

Το εργαλείο ονομάζεται “Which Phone” και θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο αν δεν απευθυνόταν κυρίως στην Αμερικάνικη αγορά… Θα μπλέξετε με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ, αλλά και με συσκευές που δεν πωλούνται στην Ελληνική αγορά, εκτός και αν σκέφτεστε να μετακομίσετε στο… New York!

Which-Phone-1

Kαλή η ιδέα, ας την προσαρμόσουμε όμως στα Ελληνικά δεδομένα!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το project της Google με παρακίνησε ώστε να εφαρμόσω μια παλιά μου ιδέα, να σας βοηθήσω δηλαδή να επιλέξετε την κατάλληλη συσκευή για εσάς, αν βέβαια σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα Android τηλέφωνο!

Αν όμως κάποιοι από εσάς χρειάζεστε βοήθεια, ανάλογη βοήθεια χρειάζομαι και εγώ για να σας δώσω τις σωστές επιλογές για τον καθέναν από εσάς, δηλαδή:

– Πείτε μου τι ακριβώς ζητάτε από ένα smartphone, τι μέγεθος οθόνης θέλετε, από τι υλικό να είναι κατασκευασμένο και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που σας απασχολούν, π.χ. αν ψάχνετε οπωσδήποτε δίκαρτο, ή 4G ή να έχει ραδιόφωνο ή να είναι διαθέσιμο σε ζωντανά χρώματα…

– Από εκεί και πέρα γράψτε μου τα ενδιαφέροντα σας και με τι ασχολείστε καθημερινά όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας:

  • Σερφάρετε πολύ στο internet;
  • Bγάζετε πολλές φωτογραφίες ή καταγράφετε βιντεάκια;
  • Aκούτε με τις ώρες μουσική ή ραδιόφωνο;
  • Παίζετε συνεχώς παιχνίδια;
  • Mιλάτε πολλές ώρες στο τηλέφωνο;
  • Έχετε υπόψιν κάποιες συγκεκριμένες συσκευές και δεν μπορείτε να διαλέξετε;

– Μην ξεχάστε να μου γράψτε το πιο σημαντικό, τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε για την αγορά και αν θέλετε να το αποκτήσετε από Ελλάδα ή από το εξωτερικό, κυρίως αναφέρομαι στα Κινέζικα κινητά.

Δεν τα παίρνω από πουθενά, δεν έχω κανένα συμφέρον!

Μην ψάχνετε κάτι πονηρό ή σκοτεινό πίσω από αυτή την πρωτοβουλία μου… Χρησιμοποιώ την WordPress.com οπότε δεν επιτρέπονται οι διαφημιστικές καταχωρήσεις και φυσικά δεν συνεργάζομαι με κανένα από τα Κινέζικα Online καταστήματα που κατά καιρούς προτείνω συσκευές τους.

Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω να αποφασίσετε την επόμενη Android αγορά σας και θα χαρώ ακόμα περισσότερο αν είστε συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλετε και ζητάτε από το επόμενο σας τηλέφωνο! Πάμε λοιπόν για Alldayandroid προτάσεις!

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s