Η εφαρμογή Prisma ήρθε στο Android. Ευτυχία για φωτογράφους και οπαδούς των selfies!

 

Χαράς ευαγγέλια για όσους φωτογραφίζουν τον εαυτό τους ή… οτιδήποτε! Το Prisma ήρθε επιτέλους στο Android.

Το Prisma ήταν μια εφαρμογή για ios που τη ζηλεύαμε στο Android. Mπορείτε πλέον να την κατεβάσετε δωρεάν και να “καείτε” φωτογραφίζοντας, ντάλα κατακαλόκαιρο!

Τι κάνει η εφαρμογή;

Μετατρέπει τις φωτογραφίες σε έργα τέχνης μέσα από τα πολλά – μέτρησα 36 – ψηφιακά εφέ που ενσωματώνει. Στην ουσία τι κάνεις; Aνοίγεις την εφαρμογή αφού έχεις συνδεθεί στο internet, φωτογραφίζεις, σώζεις, ενώ μπορείς να μοιράσεις τις πειραγμένες φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις και φωτογραφίες από τη μνήμη της συσκευής σου.

Θα μου πείτε ότι ήδη υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές στο Play Store, το Prisma όμως είναι μοναδικό και προσφέρει ρεαλιστικές μεταμορφώσεις σε πίνακες ζωγραφικής, cartoons και πολλά ακόμα.

Για παράδειγμα αυτή η κοπελιά

Prisma-for-android-1-2

μετά την επεξεργασία μπορεί να γίνει ένας πανέμορφος πίνακας ζωγραφικής, στη συγκεκριμένη περίπτωση το Prisma δεν χρειάζεται να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια…

Prisma-for-android-1-3

ενώ μπορείτε να επιλέξετε το ποσοστό του φίλτρου που θα χρησιμοποιήσετε

Prisma-for-android-1-4

Με το Prisma βλέπω να αναστενάξουν οι selfies και οι κοινοποιήσεις σε Facebook, Twitter και Ιnstagram, μιλάμε για το απόλυτο κάψιμο που έχει να γίνει. Εμένα όμως μου αρέσει και η άλλη χρήση του: Mετατροπή φωτογραφιών μας σε μορφή πίνακα ζωγραφικής, εκτύπωση σε χαρτί Α4 και κορνιζάρισμα, ανάλογα με το πόσο μερακλής είναι ο καθένας μας! Θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα!

Το Prisma θα το βρείτε δωρεάν στο Google Play, εμένα πάντως την πρώτη μέρα μου κόλλαγε, -όπως σας ανέφερα λειτουργεί μόνο online-, υπομονή λοιπόν, φανταστείτε τί κακός χαμός γίνεται!…

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s