Αξίζει να στηρίξουμε το Humble Mobile Bundle 20!

 

Οι Android προγραμματιστές είναι γενναιόδωροι και εμείς μπορούμε να τους στηρίξουμε ή να βοηθήσουμε φιλανθρωπικά ιδρύματα αγοράζοντας παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές!

Για τα Humble Mobile Bundle έχουμε ξαναμιλήσει στο Alldayandroid. Πρόκειται για μια κοινότητα Android προγραμματιστών η οποία μας προσφέρει γνωστά παιχνίδια σε πολύ χαμηλή τιμή. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι αγοράζοντας στην κατώτατη τιμή ή δίνοντας όσα εμείς θέλουμε βοηθάμε είτε τους προγραμματιστές, είτε φιλανθρωπικά ιδρύματα της αρεσκείας μας.

Μια πολύ καλή προσπάθεια που έχει φτάσει στην 20η της έκδοση. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της κοινότητας και κάνοντας μια εγγραφή, ο χρήστης μπορεί να αγοράσει τα 4 προτεινόμενα παιχνίδια για ένα δολάριο ενώ αν δώσει πάνω από 4,40 δολάρια μπορεί να αποκτήσει ακόμα 2 παιχνίδια ενώ θα προστεθούν και άλλα μέχρι και τις 20 Σεπτέμβρη που θα τρέξει αυτό το project. Δίνοντας 5 δολάρια συνολικά, ( 4,5 € ) προστίθενται ακόμα 2 παιχνίδια.

Φυσικά μπορείτε αν θέλετε να διαθέσετε όποιο ποσό εσείς επιθυμείτε, ενώ μπορείτε να πληρώσετε είτε μέσω paypal είτε με κάρτα.

Μιλάμε για προσφορά καθώς πληρώνοντας 5 δολάρια, αγοράζετε παιχνίδια που κοστίζουν 34$, ενώ με λιγότερο από 1 ευρώ αγοράζετε 4 παιχνίδια μεταξύ των οποίων οι δύο εκδόσεις του δημοφιλούς Tomb Raider, το Last Horizon και το Cloud Chasers.

Mπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα Humble Mobile Bundle από εδώ ώστε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες αλλά και να δείτε τα 8 προτεινόμενα παιχνίδια – που βλέπετε και στη φωτογραφία – ώστε να αποφασίσετε αν θέλετε να ακολουθήσετε αυτή την όμορφη προσπάθεια.

humble-mobile-bundle-20-1-2

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s