Κατεβάστε το Play Store και τις άλλες εφαρμογές της Google με το Open GApps!

 

Το τηλέφωνο σας δεν έχει Google Play ή περάσατε μια Custom Rom και ψάχνετε τα σωστά GApps; Όλα τώρα είναι πανεύκολα με το Open GApps!

Το να ψάχνεις να βρεις τα κατάλληλα Google Apps για το τηλέφωνο σου, ειδικά αν δεν έχει από τη μάνα του Play Store, είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Το ίδιο βαρετό είναι να έχεις αλλάξει ROM και να ψάχνεις να βρεις ποιο πακέτο από τις εφαρμογές της Google θα πρέπει να κατεβάσεις… Με το Open GApps Project έχεις αυτό που θες με μερικές απλές κινήσεις.

Mέσω υπολογιστή

Στη σελίδα των Open GApps μπορείτε να επιλέξετε την πλατφόρμα του επεξεργαστή σας, την έκδοση Android που έχετε και το πακέτο των Google Apps που θέλετε να κατεβάσετε.

  • Σας τη δίνουν οι εφαρμογές της Google και θέλετε τα βασικά και το Play Store; Eπιλέξτε το πακέτο Pico.
  • Eίσαστε πωρωμένος και θέλετε τα πάντα; Eπιλέξτε πακέτο super.
  • Θέλετε να έχετε ότι και τα περισσότερα τηλέφωνα; Το πακέτο stock είναι για εσάς.

Το καλό είναι ότι έχετε πολλές άλλες επιλογές για το πακέτο με τις εφαρμογές της Google που μπορείτε να κατεβάσετε. H διαδικασία φλασαρίσματος του αρχείου zip που θα κατεβάσετε γίνεται μέσα από τη recovery. 

Με την εφαρμογή Open GApps από το Play Store

Tα πράγματα εδώ είναι απλούστερα, αλλά…∗. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Open GApps από το Google Play. Αυτή αναλαμβάνει να ανιχνεύσει αυτόματα την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή και Android έκδοση της συσκευής σας για να βεβαιωθείτε ότι δε θα φλασάρετε τα λάθος πακέτα!

open-gapps-project-1912-2016-1

Επιπλέον δίνοντας root δικαιώματα στην εφαρμογή, αυτή θα αναλάβει την εγκατάσταση του πακέτου των Gapps που κατεβάσατε, καθώς και τον καθαρισμό της cache και της dalvik cache που είναι απαραίτητος κάθε φορά που φλασάρετε κάτι στην Android συσκευή σας.

open-gapps-project-1912-2016-2

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής υπάρχουν απλές επιλογές αλλά χρήσιμες!

∗ Προφανώς και δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή με τη δεύτερη μέθοδο αν δεν έχετε εγκατεστημένο το Play Store στην Android συσκευή σας, οπότε ή προτιμήστε την πρώτη μέθοδο ή μπορείτε να κατεβάσετε το Open GApps εάν έχετε εγκαταστήσει στον Chrome browser το πρόσθετο Direct APK Downloader.

Το Open GApps Project είναι πολύ χρήσιμο τόσο στους χρήστες που δεν βρίσκουν το Play Store στη συσκευή τους, όσο και στα μαστόρια που ασχολούνται με φλασαρίσματα και Custom Roms. Eίναι πανεύκολο στη χρήση, με πολλές παραλλαγές και πάντα ενημερωμένο! Τι άλλο θέλετε; 😉

Advertisements

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s