Η Lineage OS είναι εδώ για περισσότερες από 80 συσκευές. Θα τη δοκιμάσετε;

 

Mπορείτε πλέον να κατεβάσετε την Lineage OS Rom για την Αndroid συσκευή σας, δείτε αν βρίσκεται μέσα στον μακρύ κατάλογο!

Πριν λίγες μέρες μιλούσαμε για τη μετεμψύχωση της CyanogenMod στη Lineage OS και για συσκευές που κάποια στιγμή θα πάρουν ενημέρωση. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Οι συσκευές και τα ζιπάκια με τις Roms βρίσκονται ήδη στην ιστοσελίδα της Lineage OS μαζί με τις απαραίτητες οδηγίες για την εγκατάσταση. Κρατήστε τα εξής:

  • Περισσότερες από 80 συσκευές θα υποστηρίζονται μεταξύ των οποίων τα Google Nexus 5, 6, 6P και 5X, HTC One M8 και Μ9, LG G2, G3 και G4, Samsung Galaxy S3, S4 και S5, Motorola Moto G 2014, 2015 και Moto G4-Plus, Χiaomi Mi3, Mi4 και Mi5 και άλλα.
  • Οι Roms για τις συσκευές δεν θα έρθουν ρουταρισμένες, αλλά θα πρέπει αν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε το zipάκι με την εφαρμογή του superuser ξεχωριστά.
  • Για τους δύο πρώτους μήνες θα επιτρέπεται στους χρήστες να φλασάρουν τη Lineage Rom πάνω στην CM 13 ή 14.1 χωρίς να χρειάζεται να κάνουν wipe τα δεδομένα! Θα υπάρχει βέβαια ειδοποίηση ως υδατογράφημα ότι αυτό πρέπει να το πράξουν σύντομα.

Kαλά φλασαρίσματα, η Lineage OS προχωράει δυναμικά, μακάρι να συνεχίσει έτσι στο δρόμο που χάραξε ο πρόγονος της, η CyanogenMod!

Advertisements

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s