Ξεκουράστε τα μάτια σας με το Dimly!

 

Να μια εφαρμογή απλή και πρακτική που θα βοηθήσει τα μάτια σας, ειδικά αν διαβάζετε από την Android συσκευή σας πριν κοιμηθείτε!

Συνηθίζετε να χαζεύετε στο Facebook ή να διαβάζετε ξαπλωμένοι για να περάσει η ώρα σας περιμένοντας την αγκαλιά του Μορφέα; Για να γίνει ξεκούραστος ο ύπνος και για να μη σας πονάνε τα μάτια σας, δοκιμάστε το Dimly – Screen Dimmer, μια εφαρμογή που μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης σας πέρα από το προκαθορισμένο προσφέροντας μαζί και φίλτρο από το μπλε φως ( η υψηλής ενέργειας ορατή ακτινοβολία) που σύμφωνα με έρευνες όχι μόνο κουράζει τα μάτια, αλλά μπορεί να καταστεί επιβλαβές για την υγεία μας!

dimly-screendimmer-android-app-06032017-12

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή στη λειτουργία της και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τη μέγιστη και την ελάχιστη φωτεινότητα, ακόμα και κάτω από την προκαθορισμένη, να φιλτράρετε το μπλε φως, ακόμα και να επαναφέρετε τη φωτεινότητα εκεί που την αφήσατε με ένα απλό κούνημα της συσκευής σας!

dimly-screendimmer-android-app-06032017-13

Εμένα μου φάνηκε πρακτικό και το χρησιμοποιώ, γιατί μαζί με την επιλογή για το φιλτράρισμα του μπλε φωτός που έχουν και άλλες εφαρμογές, μου δίνει τη δυνατότητα να χαμηλώσω το φωτισμό όσο εγώ θέλω και περισσότερο από όσο πήγαινε μέχρι τώρα!

Το Dimly – Screen Dimmer θα το βρείτε δωρεάν στο Google Play και δουλεύει σε όλες τις Android συσκευές!

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s