Ήρθε το 1942 στο Android! Ναι, αυτό που ξέρεις!

 

Ένα από τα δημοφιλέστερα κλασικά παιχνίδια έφτασε στο Google Play! Nοσταλγία και πώρωση βλέπω…

Η Ιαπωνική Capcom επανέφερε ένα παιχνίδι για το οποίο εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε χάσει πολλά κέρματα στα “ουφάδικα” της εποχής και ξαναζήσαμε μέσα από το MAME στους υπολογιστές μας αργότερα! Το κλασικό flying shooter παιχνίδι των 80s είναι μαζί μας, όπως τότε, προσαρμοσμένο στις οθόνες αφής της εποχής μας!

Θα γράψω λίγα λόγια για εσάς τους πιτσιρικάδες γιατί εμείς οι υπόλοιποι το θυμόμαστε πολύ καλά, τέτοια κολλήματα δεν ξεχνιούνται ποτέ… Πρόκειται για ένα παιχνίδι που λαμβάνει χώρα την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ( το λέει και το όνομα του).

Το 1942 είναι απλό σαν ιδέα και χειρισμός. Ελέγχουμε ένα αεροπλάνο, το “Super Ace” με στόχο να καταρρίψουμε ότι πετάει για να φτάσουμε στον τελικό προορισμό μας, το Τόκιο.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι με πολύ απλά γραφικά και υπόθεση αλλά η ουσία δεν είναι εδώ, όσοι το έχουν παίξει με καταλαβαίνουν…

Η Capcom φρόντισε να βάλει 2 τρόπους παιχνιδιού, τον απλό και τον κλασικό, ο δεύτερος είναι για όσους νοσταλγούν τα κλασικά παιχνίδια αυτής της εποχής!

Το 1942 ΜΟΒΙLE θα το βρείτε στο Google Play αλλά δυστυχώς όχι δωρεάν, στο 1.19 ευρώ. Το ένα ευρώ δεν είναι κάτι φοβερό αλλά η διαδικασία με τις κάρτες ή το paypal μπορεί να αποτρέψει κάποιους. Ή μήπως να βάλει κόσμο στην πρίζα ώστε να δημιουργήσουν λογαριασμό; A ρε νοσταλγία…

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s