Τo Greenify κάνει αυτόματη αδρανοποίηση και στις μη Root συσκευές!

Το αιώνιο πρόβλημα του Android είναι η διάρκεια της μπαταρίας και το Greenify είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να σας δώσει περισσότερες ώρες μακριά από την επόμενη φόρτιση!

Πώς; Aς δούμε γιατί «ξελιγώνεται» τόσο γρήγορα η μπαταρία στις Android συσκευές:

Κατ’αρχήν πολλές εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο για να διαχειριστούν τις ειδοποιήσεις και κοινοποιήσεις. Δυστυχώς είναι και οι πιο δημοφιλείς, ο λόγος για το Facebook και το Τwitter ενώ ακόμα και το Google Maps δεν σταματά ποτέ να τρέχει στο παρασκήνιο άσχετα αν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ!

Πηγαίνετε να τις κλείσετε; Mε την πρώτη ευκαιρία ξαναξεκινούν παρότι δεν έχετε καμμιά όρεξη να τις χρησιμοποιήσετε! Από την άλλη, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Titanium Backup και τις κάνετε freeze τότε πολύ απλά δεν θα μπορέσετε να τις ξαναχρησιμοποιήσετε αν το θελήσετε!

2014-09-15_19-07-23

Εδώ λοιπόν έρχεται το Greenify που ναι μεν βρίσκει, αδρανοποιεί τις εφαρμογές και δεν τις αφήνει να τρέξουν στο παρασκήνιο αλλά μας δίνει και τη δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσουμε όποτε εμείς θέλουμε!

Το προνόμιο της αυτόματης αδρανοποίησης των εφαρμογών το είχαν μέχρι τώρα μόνο οι χρήστες που είχαν κάνει root τη συσκευή τους αλλά μετά την τελευταία ενημέρωση το έχουν πλέον και όσοι δεν έχουν ρουτάρει το κινητό ή το τάμπλετ τους!

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση , απλώς επιλέγετε μια εφαρμογή την τσεκάρετε με το σύμβολο πάνω δεξιά και αυτή μπαίνει αυτόματα στις αδρανοποιημένες. Αν την ξαναεπιλέξετε με παρατεταμένο πάτημα θα την ενεργοποιήσετε ξανά.

2014-09-15_18-32-09

2014-09-15_18-40-50

Σε συσκευές που δεν έχουν γίνει root η αυτόματη αδρανοποίηση των εφαρμογών ενεργοποιείται πηγαίνοντας στις λειτουργίες των πειραματικών χαρακτηριστικών αρκεί να έχετε έκδοση Αndroid 4.1 και νεότερη.

To Greenify θα το βρείτε δωρεάν και στα Ελληνικά στο Play Store εδώ ,ενώ υπάρχει και έκδοση επί πληρωμή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην το παρακάνετε με την αδρανοποίηση των εφαρμογών, μην πειράξετε ότι χρησιμοποιείτε καθημερινά και ότι είναι απαραίτητο για τις εργασίες σας!

 

Σχολιάστε εδώ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s